Online naailes | Leer de meest interessante naaitechnieken

Vind jij het ook zo leuk om je eigen kleding te maken?

Dan zou je eens kunnen overwegen om online naailes te nemen! Mode Maken doe je zo biedt dit aan in de vorm van een abonnement waarbij je toegang krijgt tot meer dan 170 video’s met diverse naaitechnieken en informatie. Zo kan jij de allermooiste kleding gewoon zelf maken! Wat is er nu leuker dan te kunnen zeggen dat jij die leuke jurk, broek of rok zelf gemaakt hebt?

En nog leuker: ze geloven niet dat je het zelf hebt gemaakt omdat ‘t er zo professioneel uitziet.

Online naailes | Leer de meest interessante naaitechnieken

Wat kan ik allemaal voor video's bekijken?

De video’s die je kunt bekijken wanneer je een abonnement hebt afgesloten op Mode Maken doe je zo variëren van basistechnieken tot de meest bijzondere naaitechnieken. Deze online naailes is geschikt voor beginners, maar een klein beetje ervaring is wel nodig. Vooral voor mensen die al wat meer ervaring hebben met naaien is er veel uit deze video’s te halen. Bijna iedere techniek kom je hier wel tegen en wordt in de video stap-voor-stap uitgelegd. Gaat het je te snel? Dan kun je gerust de video pauzeren of nog eens afspelen. Met een abonnement kan je namelijk onbeperkt gebruikmaken van de video’s.

Kijkje nemen tussen de videolessen?

Kijk gerust eens of het je wat lijkt en schrijf je vandaag nog in!

online naailes

Wat kan ik verder met Mode Maken doe je zo?

Er is op Mode Maken doe je zo veel informatie te vinden. Zo kun je bij een abonnement ook gebruikmaken van de rubrieken ‘Wist je dat?’ en ‘Algemene informatie’. Hier staat een heleboel leuke en leerzame informatie die je nog beter helpt om de mooiste kleding te maken. Ook is er een agenda te zien waarop te zien is op welke data en waar leuke beurzen worden georganiseerd op het gebied van stoffen en kun je een overzicht bekijken van boeken die gaan over dit onderwerp met een linkje naar de bestelwebsite.