Online naaicursus | Leer alles over naaien

Wie houdt er nu niet van mode?

Wie houdt er nu niet van mode? Het liefst gaan we de hele dag shoppen, of het nu in de P.C. Hooftstraat is of gewoon lekker met een kop thee onderuit gezakt op de bank speurend door de digitale winkelstraat. Soms doelgericht, soms omdat het nou eenmaal zo leuk is om te doen. Wanneer er een missie bij komt kijken, dan kan dit best zorgen voor een uitdaging. Als je exact het plaatje in je hoofd hebt, dan is het soms haast onmogelijk om datzelfde plaatje daadwerkelijk tegen te komen. Wat zou het dan fijn zijn als je gewoon zelf je kleding kon maken. Met de online naaicursus van Mode Maken doe je zo kan dat!

Online naaicursus | Leer alles over naaien

Wat houdt een online naaicursus bij Mode Maken doe je zo in?

De naam zegt het eigenlijk al. Mode Maken doe je zo leert je om zelf mode te maken. Wie een online naaicursus volgt van Mode Maken doe je zo, krijgt toegang tot meer dan 170 video’s waarin vrijwel alle naaitechnieken worden uitgelegd. Het fijne hieraan is, dat jij geheel op je eigen tempo kunt werken. Zo kun je, terwijl je de video’s bekijkt, gewoon op pauze klikken als het even te snel gaat en zo vaak als je wilt nog een keer kijken. Tijdens een fysieke cursus wordt dat natuurlijk een beetje lastig. De video’s variëren van basistechnieken tot de meest bijzondere naaitechnieken. Jij kunt zelf bepalen waar je begint! Ben je even vergeten hoe iets ook alweer moest? Ook dat kan je makkelijk even terugzoeken.

Inschrijven?

Leuk! Bekijk mijn aanbod en leer alle fijne kneepjes van dit mooie vak.

Online naaicursus | Leer alles over naaien

Waarom heet het niet Mode Ontwerpen doe je zo?

Wie mode ontwerpt, tekent zelf vaak patronen. Dan kun je een basispatroon uitwerken, je eigen ideeën erin verwerken en daarnaast meerdere video’s gebruiken om de naaitechnieken die je nodig hebt op professionele manier toe te passen als je aan de slag gaat met stof, schaar, naald en draad. Jouw creatie wordt zo uniek, er is geen tweede vinden…

Gebruik je bestaande patronen dan kun je natuurlijk allerlei details veranderen tot het de uitstraling heeft die je wilt.