Naailes | Lekker op je eigen gemakje leren naaien

Liever privé naailes?

Wil jij graag naailes volgen maar vind je het toch wel spannend om dit met een groep te doen? Dan is Mode Maken doe je zo echt iets voor jou. Hierbij kan je namelijk helemaal alleen deelnemen aan naailes, in de vorm van videonaailessen! Wanneer je een abonnement neemt op Mode Maken doe je zo, dan kun je onbeperkt gebruikmaken van de videolessen. Dit zijn er meer dan 180! Hierbij kun je geheel op je gemak de meest bijzondere naaitechnieken leren en zie je dat de mogelijkheden oneindig zijn! Creëer je eigen unieke kleding, helemaal in jouw eigen tempo.

Videolessen

In de videolessen krijg je vrijwel alle naaitechnieken te zien, van makkelijk tot moeilijk. Maar het wordt zo duidelijk uitgelegd dat ook jij het op een dag moeiteloos toepast. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een videonaailes over te vinden. Van de basistechnieken tot aan de nieuwste trends, het is er allemaal. Het fijne aan de video’s is dat je deze altijd kunt gebruiken, op ieder moment van de dag. Zo ben je nooit gebonden aan vaste tijden en soms is er gewoon geen naailes bij jou in de buurt. Ook kun je tijdens de video’s gewoon op pauze drukken, terugspoelen of juist verder spoelen! Op deze manier kun je heerlijk ongedwongen leren om de leukste kleding te maken.

Een kijkje nemen tussen de videolessen?

Je kunt van voordat je een abonnement afsluit al zien welke video's er aangeboden worden. Neem gerust een kijkje.

naailes

Hoe werkt het?

Bij Mode Maken doe je zo kun je een gratis account aanmaken, hiermee kun je een abonnement afsluiten. Wanneer je een abonnement afsluit dan betaal je € 67.50 per jaar. Vergeleken met een fysieke naailes is dit natuurlijk ook een stukje goedkoper! Je hebt dan onbeperkt toegang tot alle videonaailessen, maar ook tot de rubrieken ‘Wist je dat?’ en ‘Algemene informatie’. Daarnaast vind je hier een overzicht van boeken met interessante onderwerpen over mode maken en staat er een agenda met beurzen en leuke evenementen. De video’s zijn onderverdeeld in diverse hoofdstukken. Je kunt zelf kiezen waar je begint. Ben je bijvoorbeeld een jurk aan het maken en wil je weten hoe je ruches maakt? Dan kun je hier direct naar toe, zonder dat je eerst andere onderwerpen hoeft te bekijken.

Maar wat nu als ik een vraag heb?

Bij een fysieke naailes kun je gewoon je vinger opsteken. Bij de naailessen van Mode Maken doe je zo kun je óók gerust je vinger opsteken. Ben jij een video aan het kijken en heb je een vraag? Neem dan gewoon even contact op. Bel even, of stel je vraag via het contactformulier. Je vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoord, zodat je snel weer verder kunt. Als het nodig is werken we een voorbeeld uit in de vorm van foto’s of een korte video. Die sturen we toe. Ook wanneer je bijvoorbeeld nieuwsgierig bent naar een bepaalde techniek maar deze niet kunt vinden tussen de video’s, dan kan je contact opnemen. Grote kans dat jouw vraag een nieuwe videonaailes wordt!